Groepen

€160 | 60 minuten | 25 bewerkte foto’s | op locatie

Iedereen welkom!

Bij een aanvraag vanaf 6 personen hebben we het over een groepsfotoshoot. Jong, oud, in een kinderwagen of rolstoel: iedereen is welkom! In 1 uur tijd maken we zoveel combinaties als jullie willen. De hele groep, een klein deel van de groep (alle kleinkinderen bijvoorbeeld), duo’s of zelfs individuen. Dit zie je terug op de foto’s van deze pagina: het kan allemaal tijdens een groepsfotoshoot! Jullie wens, zetten we voor mijn lens en ik druk dan even op het knopje van mijn camera.

Locatie

Mijn studio is helaas niet groot genoeg voor groepen, vandaar dat we gebonden zijn aan een buiten locatie. In het bos, op de hei of bij het strand. Waar jullie voorkeur maar naar uit gaat. Denk wel even aan de bijkomende reiskosten, €0,40 p.km. vanaf Veldbeemdgras 34 in Zwolle.

Belangrijk bij zo’n buitenlocatie is natuurlijk of de weersomstandigheden goed zijn. Al denkt men dat het in Nederland constant regent, dat valt echt wel mee gelukkig! Met een paar druppels of korte buien kunnen fotoshoots prima doorgang krijgen. Harde plensbuien of een dag vol regen is natuurlijk niet handig. Bij fotoshoots buiten houd ik altijd rekening met afzegging/verplaatsing. In de dagen voor de fotoshoot hebben we mogelijk contact als de voorspellingen niet positief zijn. Uiteindelijk komt er altijd een moment dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn en komt het allemaal goed! Beetje duimen helpt soms ook…

Vervolg

Na de fotoshoot probeer ik binnen een week de 25 bewerkte en alle onbewerkte foto’s via wetransfer naar het door jullie opgegeven mailadres te sturen. De factuur ontvang je dan gelijk per mail. Contant betalen na de shoot is ook mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Mail dan snel naar info@sannefotografie.nl of stuur me een Whatsapp bericht op 0640973062. Ik hoop ook jouw familie mooi te mogen vereeuwigen.