Klassiek portret

vanaf €90 | 40 minuten | 5 bewerkte foto’s

Kunstwerk

Het klassieke portret is een bijzonder kunstwerkje. De bewerkingen die ik erop los laat zijn groter, dan bij een portret van een gewone personenshoot. Ik verzacht de huid, maak ogen en mond scherper, zorg dat kleuren passen bij de achtergrond en probeer er één geheel van te maken. Zo krijg je een uniek portret, klaar om op canvas (of een ander materiaal) groot af te laten drukken en op te hangen op jouw favoriete plek aan de muur.

Kleding

Ik beschik op dit moment over 3 jurken (hopelijk in de toekomst steeds wat meer), die te gebruiken zijn bij kinderen met de volgende maten: 120, 128, 134, 140.

  • Lange mouw crème wit
  • Korte mouw crème wit
  • Geen mouw oud roze

Het klassieke portret is vooral gericht (nog) op jonge meiden, maar ook voor jongens beschik ik over 2 ouderwetse petten. Op deze pagina is een foto te zien van mijn zoon Aidan met één van de twee petten op. Binnenkort komt daar nog een gilet bij, in dezelfde sfeer als de pet die Aidan draagt op de betreffende foto. Let op: je dient zelf voor een zwarte broek en shirt te zorgen.

Accessoires

Een haarbandje (keuze uit 6 verschillende) of een bloem (blauw of roze) zijn aanwezig in mijn studio. Of je er gebruik van wilt maken, is geheel aan jou.

Speciale shoot

Het maken van het klassieke portret is net even anders dan een gewone 1 persoonsshoot. Tijdens de shoot kleden we het model om en maken we de haren mooi met een vlecht, een haarband, een wilde bos, noem maar op. Als je dit als ouder zelf bij je kind kan, helemaal goed. Als je liever hebt dat ik iets in elkaar freubel, dan doe ik het uiteraard graag. Doordat de aankleding meer tijd vraagt, duurt de shoot ook wat langer dan bij een reguliere shoot. Zie hieronder in de tabel hoeveel tijd elke shoot in beslag neemt.

Aantal (extra) bewerkte foto’s

Vergeleken met een reguliere fotoshoot, neemt het bewerken van de foto’s meer tijd in beslag. Daarom lever ik standaard het aantal bij een klassiek portret, zoals hierboven in de tabel genoemd wordt. Daarnaast ontvang je (net als bij mijn andere shoots), ook alle onbewerkte foto’s. In tegenstelling tot de reguliere personenshoot zijn de onbewerkte foto’s bij het klassiek portret zelf niet enorm bruikbaar. Ze zijn vaak wat flets of passen niet helemaal bij de achtergrond. Ik kan dat met bewerken uiteraard helemaal aanpassen. De reden dat ik toch de onbewerkte foto’s mee stuur, is als volgt: zie je hier tussen nu nog een interessante foto die je graag bewerkt zou willen zien, dan kan ik voor €5 per foto dit voor je regelen.

Achtergronden en kledingwissel

Beide achtergronden gebruiken en meerdere jurken aantrekken of verschillende kapsels zijn tijdens de shoot mogelijk, mits het binnen de tijd van de shoot past.

Levering

De bewerkte foto’s met alle onbewerkte foto’s ontvang je binnen een week na de shoot via wetransfer in het door jou opgegeven of al bij mij bekende mailadres. Gelijktijdig ontvang je dan de factuur. Heb je liever een betaalverzoek (ook wel ’tikkie’ genoemd)? Dat kan ook, geef het maar aan. Wil je graag foto’s extra laten bewerken, dan krijg je die zo snel mogelijk (en weer binnen een week) na jouw aanvraag via wetransfer toegestuurd.

Contact

Nog steeds even enthousiast als aan het begin van het lezen van deze pagina? Yes! Heel graag vereeuwig ik ook jouw prachtige kind! Neem contact met me op voor een afspraak: info@sannefotografie.nl of via WhatsApp 0640973062.

Aantal kinderen Prijs Bewerkte foto’s Tijdsduur
1 € 90 5 40 min.
2 € 110 10 50 min.
3 € 125 15 60 min.