Bruiloft

€ 125 p.u. | 25 bewerkte foto’s p.u. | tijdsduur is geheel aan jullie

Ja, ik wil!

Wat super gaaf dat jullie (mogelijk) voor mij als jullie fotograaf willen gaan. Dit voelt als een hele eer!

Als je me een berichtje stuurt met daarin de datum, dan ga ik gelijk kijken of ik ruimte heb en anders ga ik uiteraard proberen die ruimte te maken. Ik word heel blij van bruiloften!

Speciaal

Je kunt mij inhuren voor een hele dag of voor maar een paar uurtjes. Het aantal uur dat je me inhuurt, hangt van jullie wensen af. Afhankelijk van dit aantal uur zijn verschillende aanpakken en leveringen. Om niet ieder uur hier te moeten beschrijven wat daar dan allemaal bij komt, heb ik getracht hier een overzicht van te maken in een tabel. De tabel staat helemaal onderaan deze pagina. In dit overzicht staan alleen hele uren, maar je begrijpt dat ik natuurlijk ook 2 en een half of 5 uur en drie kwartier bij jullie bruiloft aanwezig wil zijn. Vraag me gerust om een vrijblijvende offerte.

Alle foto’s

Of je mij nu 1 of 12 uur hebt ingehuurd, je krijgt alle foto’s die ik maak. Van die foto’s bewerk ik een deel (zie de tabel). De bewerkte en onbewerkte foto’s krijg je vervolgens via wetransfer, op een houten USB-hart of in een houten USB-stick in een speciaal kistje met daarbij 15 10×15 foto’s. Afhankelijk van het aantal uur dat je me inhuurt hoort 1 van de 3 leveringen. Zie nogmaals de tabel voor wat bij welk aantal uur van toepassing is.

Reiskosten

Ik reken voor alle gemaakte kilometers, vanaf Veldbeemdgras 34 naar alle locaties en weer terug naar mijn huis €0,20 per kilometer.

Fotoalbum

Een fotoalbum erbij maken is niet standaard, maar kan voor iedere hoeveelheid uur gemaakt worden. Welke maten, kosten en materialen jij voor jouw fotoalbum wilt, kan je allemaal bij mij aangeven. Ik ga er dan mee aan de slag. Bij het leveren van een fotoalbum komt standaard het houten USB-hart. Vergeet hierbij niet dat de kosten voor het album zelf nog voor jullie rekening is, maar welke prijs dit is ligt aan jullie.

Dit is het kostenplaatje als je een fotoalbum als eindproduct wilt:

  1. Aantal uren fotograferen
  2. Reiskosten
  3. Maakkosten van het album
  4. Album kosten (door jullie zelf aan te geven welk bedrag dit mag worden)

Voorgesprek

Als je me 5 uur of meer wilt inhuren, kom ik graag eerst even bij jullie thuis om kennis te maken en de boel door te nemen. Meestal is dit gesprek een maand of 2/3 voor de trouwdatum. Het handigst is als het gesprek plaatsvindt als jullie al een aardig idee hebben van de invulling van jullie dag. Zo kan ik met jullie mee denken, maar eventueel ook horen hoe jullie het hele plaatje voor jullie zien. Samen met jullie neem ik door wat de plannen zijn, wie jullie belangrijk vinden op jullie bruiloft (die zetten we er even extra goed op) en wat ik nog meer mag verwachten. Zo sta ik niet voor verrassingen (en dus op een verkeerde fotografie plek)! Het gesprek duurt meestal ongeveer een uur.

Zo, zo, je hebt het hele overzicht doorgenomen en bent tot hier gekomen met lezen. Wat leuk dat je er nog steeds bij bent! Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg. Graag neem ik met je door wat je wensen zijn en dan maken we wat afspraken. Ik heb er nu al zin in!

Even nog wat zakelijke dingen.

Leveringstijd

Ik probeer binnen 2 maanden de foto’s via welke levervorm dan ook, te leveren. Ik moet hierbij wel even noemen dat ik daarvoor heel hard mijn best ga doen, maar dat het even seizoen afhankelijk is of dit gaat lukken. Net als bij de supermarkt staat iedereen tegelijk bij de kassa. Bij bruiloften werkt dat net zo: in het voorjaar en najaar is het druk! Dus als het niet gaat lukken, dan geef ik dat uiteraard aan.

Delen

Met jullie toestemming deel ik heel graag een stel foto’s van jullie bruiloft. Dit zal ik altijd eerst zwart op wit vragen, ook al sta ik te trappelen om mijn gemaakte werk te laten zien. De foto’s voorzie ik van mijn logo en deel ik dan met een (hoop ik) leuk verhaaltje via mijn Facebookpagina (www.facebook.com/sannemfotografie) en via deze website.

Slotwoord

Mijn dank is groot. Je hebt me in elk geval in overweging genomen. Hopelijk komt hier iets moois uit! Ik zie uit naar jullie mail:

info@sannefotografie.nl

Uur Prijs Bewerkte foto’s Communicatie Levering
1 €125 25 mail wetransfer
2 €250 50 mail wetransfer
3 €375 75 mail wetransfer
4 €500 100 mail wetransfer
5 €625 125 voorgesprek USB-hart per post
6 €750 150 voorgesprek USB-hart per post
7 €875 175 voorgesprek USB-hart per post
8 €1000 200 voorgesprek USB-hart per post
9 €1125 225 voorgesprek USB-stick in kistje per post
10 €1250 250 voorgesprek USB-stick in kistje per post
11 €1375 275 voorgesprek USB-stick in kistje per post
12 €1500 300 voorgesprek USB-stick in kistje per post
album €200 zie boven mail aan huis geleverd
Beweeg de tabel van rechts naar links om de rest van de info ook te kunnen lezen.

Ga voor meer foto’s naar mijn bruiloft portfolio:

→ Portfolio ←