Bruiloft

€ 150 p.u. | 25 bewerkte foto’s p.u. | tijdsduur is geheel aan jullie

Ja, ik wil!

Wat super gaaf dat jullie (mogelijk) voor mij als jullie fotograaf willen gaan. Dit voelt als een hele eer!

Als je me een berichtje stuurt met daarin de datum, dan ga ik gelijk kijken of ik ruimte heb en anders ga ik uiteraard proberen die ruimte te maken. Ik word heel blij van bruiloften!

Speciaal

Je kunt mij inhuren voor een hele dag of voor maar een paar uurtjes. Let hierbij op dat ik de tijd die jullie me inhuren aaneengesloten op jullie dag aanwezig ben. Ik ben dus niet een paar uurtjes in de ochtend en dan nog een paar uur in de avond op jullie feest. Het aantal uur dat je me aaneengesloten inhuurt, hangt van jullie wensen af. Afhankelijk van dit aantal uur zijn verschillende aanpakken en leveringen. Om niet ieder uur hier te moeten beschrijven wat daar dan allemaal bij komt, heb ik getracht hier een overzicht van te maken in een tabel. De tabel staat helemaal onderaan deze pagina. In dit overzicht staan alleen hele uren, maar je begrijpt dat ik natuurlijk ook 2 en een half of 5 uur en drie kwartier bij jullie bruiloft aanwezig wil zijn. Vraag me gerust om een vrijblijvende offerte.

Alle foto’s

Of je mij nu 1 of 8 uur hebt ingehuurd, je krijgt alle foto’s die ik maak. Van die foto’s bewerk ik een deel (zie de tabel). De bewerkte en onbewerkte foto’s krijg je vervolgens via wetransfer, op een houten USB-hart of in een houten USB-stick in een speciaal kistje met daarbij 15 10×15 foto’s. Afhankelijk van het aantal uur dat je me inhuurt hoort 1 van de 3 leveringen. Zie nogmaals de tabel voor wat bij welk aantal uur van toepassing is.

Reiskosten

Ik reken voor alle gemaakte kilometers, vanaf Veldbeemdgras 34 naar alle locaties en weer terug naar mijn huis €0,20 per kilometer.

Fotoalbum

Een fotoalbum erbij maken is niet standaard, maar kan voor iedere hoeveelheid uur gemaakt worden. Welke maten het album mag krijgen en van welke materialen hij gemaakt mag worden, kan je bij mij aangeven. Ik ga er dan mee aan de slag. Vergeet hierbij niet dat de kosten voor het album zelf nog voor jullie rekening is.

Dit is het kostenplaatje als je een fotoalbum als eindproduct wilt:

  1. Aantal uren fotograferen
  2. Reiskosten
  3. Maakkosten van het album
  4. Album kosten

Voorgesprek

Als je me 5 uur of meer wilt inhuren, kom ik graag eerst even bij jullie thuis om kennis te maken en de boel door te nemen. Meestal is dit gesprek een maand of 2 voor de trouwdatum. Het handigst is als het gesprek plaatsvindt als jullie al een aardig idee hebben van de invulling van jullie dag. Zo kan ik met jullie mee denken, maar eventueel ook horen hoe jullie het hele plaatje voor jullie zien. Samen met jullie neem ik door wat de plannen zijn, wie jullie belangrijk vinden op jullie bruiloft (die zetten we er even extra goed op) en wat ik nog meer mag verwachten. Zo sta ik niet voor verrassingen (en dus op een verkeerde fotografie plek)! Het gesprek duurt meestal ongeveer een uur. Let op: het voorgesprek is geen vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer ik langskom om de boel door te spreken, ga ik ervan uit dat ik jullie mooie dag mag gaan vereeuwigen.

Kennismakingsgesprek

Wil je erg graag eerst met mij kennismaken voordat je besluit wel of niet voor mij als jullie trouwfotografe te gaan? Dat kan middels een vrijblijvende (video)bel afspraak. Ik kom hiervoor niet bij je thuis langs, maar ik spreek (en zie) jullie dan graag even via de lijn. In dit gesprek kunnen jullie me het hemd van het lijf vragen en bekijken of er een ‘klik’ is. Uiteraard wil ik in dit gesprek ook zeker met jullie meekijken naar jullie planning, mochten jullie dit fijn vinden.

Zo, zo, je hebt het hele overzicht doorgenomen en bent tot hier gekomen met lezen. Wat leuk dat je er nog steeds bij bent! Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg. Graag neem ik met je door wat je wensen zijn en dan maken we wat afspraken. Ik heb er nu al zin in!

Even nog wat zakelijke dingen.

Ziek zijn ellende en vervanging

Mocht het zo zijn dat ik ziek ben op de dag van jullie bruiloft, dan heb ik een collega fotografe die paraat staat om voor mij in te vallen. Tijdens het voorgesprek of via de mail zal ik jullie vragen of jullie van deze extra dienst gebruik willen maken, indien nodig. De naam van de collega fotografe is Jamilla van JRJ phography (www.jrjphotography.nl). Net als ik, is ze actief in de regio Zwolle en we hebben behoorlijk dezelfde manier van werken. Op de dag voor de bruiloft hebben we contact met elkaar, als blijkt dat ik ziek ben, dan draag ik het draaiboek en alle bijzonderheden van jullie dag, aan haar over. Zo kan zij makkelijk invallen en weet ze precies de details, wat hopelijk tot het beste resultaat van de foto’s zal leiden.

Belangrijk hierbij om te weten is, dat áls we elkaar vervangen, we de bruiloft van elkaar overnemen. Dat betekent dat de vervangster haar eigen werkwijze en prijzen hanteert. Gelukkig liggen we behoorlijk dicht bij elkaar wat deze twee factoren betreft, maar het is wel goed om even te weten. We zijn twee verschillende mensen, beetje eigenwijs en allebei perfectionistisch, dus we doen het graag op onze eigen manier.

Om jullie niet compleet voor een verrassing te laten staan op jullie grote dag, zal ik uiterlijk de avond voor de bruiloft laten weten of Jamilla mij komt vervangen. Horen jullie niks, dan ben ik in goede gezondheid en mag je ervan uitgaan dat ik de volgende dag voor jullie neus sta!

Leveringstijd

Ik probeer binnen 2 maanden de foto’s via welke levervorm dan ook, te leveren. Ik moet hierbij wel even noemen dat ik daarvoor heel hard mijn best ga doen, maar dat het even seizoen afhankelijk is of dit gaat lukken. Net als bij de supermarkt staat iedereen tegelijk bij de kassa. Bij bruiloften werkt dat net zo: in het voorjaar en najaar is het druk! Dus als het niet gaat lukken, dan geef ik dat uiteraard aan.

Delen

Met jullie toestemming deel ik heel graag een stel foto’s van jullie bruiloft. Dit zal ik altijd eerst zwart op wit vragen, ook al sta ik te trappelen om mijn gemaakte werk te laten zien. De foto’s voorzie ik van mijn logo en deel ik dan met een (hoop ik) leuk verhaaltje via mijn Facebookpagina (www.facebook.com/sannemfotografie) en via deze website.

Slotwoord

Mijn dank is groot. Je hebt me in elk geval in overweging genomen. Hopelijk komt hier iets moois uit! Ik zie uit naar jullie mail:

info@sannefotografie.nl

Uren Prijs (2022) Bewerkte foto’s Communicatie Levering
1 € 150 25 mail wetransfer
2 € 300 50 mail wetransfer
3 € 450 75 mail wetransfer
4 € 600 100 mail wetransfer
5 € 750 125 voorgesprek USB-hart per post
6 € 900 150 voorgesprek USB-hart per post
7 € 1050 175 voorgesprek USB-hart per post
8 € 1200 200 voorgesprek USB-stick in kistje per post
album € 250 zie boven mail per post
Beweeg de tabel van rechts naar links om de rest van de info ook te kunnen lezen.