Dieren

Locatie

In of rond jouw huis, in het bos, op de hei of op het strand. Ieder dier voelt zich ergens anders op zijn gemak. Waar jouw lieveling zich ook thuis voelt, we weten vast een prachtige plek te vinden om hem of haar in zijn element te fotograferen. Het maakt niet uit wat voor dier je hebt, hond, kat, paard, kanarie of koala, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Heb je hem graag met een close-up aan de wand hangen? Of liever al spelend in de natuur? Jouw dier helemaal alleen op de kiek of juist met jou samen? Geef het maar aan en ik ga mijn best doen om jouw wens vast te leggen.

Extra speciaal: ik kan ook bij je aan huis komen wanneer je hond of kat zich daar het prettigst voelt. Ik neem dan het volgende mee:

  • 5 soorten achtergrond: tabak, olijf, smokey, beton en zwart.
  • 2 flitsers
  • een kruk
  • een poef

Daarna

Na de fotoshoot ga ik weer naar mijn eigen huis. Daar zet ik alle foto’s over mijn computer en bewerk ik de 10 mooiste. Via wetransfer stuur ik vervolgens binnen een week de 10 bewerkte én alle onbewerkte foto’s naar het door jou opgegeven mailadres. Tevens stuur ik je dan de factuur mee.

Denk nog even bij deze shoot aan de bijkomende reiskosten wanneer ik ervoor in de auto moet stappen:  €0,25 per km vanaf Veldbeemdgras 34 in Zwolle.

Contact

Heb je zin gekregen om jouw huisdier mooi vast te laten leggen? Zie je die enorme canvas al voor je met jouw huisdier boven de bank? Yes! Stuur een mail naar info@sannefotografie.nl of WhatsApp-bericht op 0640973062.