Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Beschikbaarheid

Vanzelfsprekend kan ik op maandag, dinsdag en vrijdag geen foto-opdrachten uitvoeren, omdat ik dan in het onderwijs werkzaam ben. Op woensdag en donderdag ben ik tot 13:30 uur voor gewone shoots beschikbaar. Per 1 januari 2022 fotografeer ik (bijna) niet meer in de weekenden. Uitzonderingen zijn hierop bruiloften, Sahara Shoots, en Workshops.

Weekend

Heb je vanaf 1 januari 2022 geen andere mogelijkheid dan een weekend om jou en je geliefden te laten portretteren? 1x in de maand maak ik een extra uitzondering om toch een shoot in het weekend in te plannen. Er komt dan wel bovenop het reguliere tarief een toeslag van 20%. Heb je bijvoorbeeld een gezin met 5 personen, dan kost de shoot €145 + €29 toeslag = €174.

Nog even dit

Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik de hele dag druk in het onderwijs. Het is mogelijk dat ik dan niet ’s avonds mailtjes beantwoord, maar uitgeteld op de bank lig. Op alle andere dagen probeer ik zo snel mogelijk op binnen gekomen berichten te reageren. Mocht je antwoord wel erg lang op zich wachten, check dan even je spam inbox. Het kan zijn dat mijn antwoord daarin terecht is gekomen.

Deze wegen leiden naar mij…

  • Afspraak gemaakt? Dit is het adres: Veldbeemdgras 34 in Zwolle
  • KvK nummer: 69059128