Dubbelportret

€50 | 10 min. fotoshoot | 1 dubbelportret + 2 individuele portretten

Kunstwerkje

Een dubbelportret of ook wel ‘2 in 1 portret’ genoemd is een kunstwerk waar je naar kan blijven kijken. Wat hebben de personen hetzelfde en waarin zie je verschil? Fantastisch om te zien, nog leuker om te maken! Heb jij twee kinderen die je heel graag samen in één portret wilt laten vastleggen? Of wil je zelf graag samen met je broer/zus vereeuwigd worden? Yes! Lees dan verder!

Mogelijkheden

Om een goed dubbelportret te kunnen maken, is het handig als de twee individuen niet te veel leeftijdsverschil hebben. Een volwassene en een kind kunnen helaas niet samen, omdat de verhoudingen binnen het gezicht op jonge leeftijd nog heel anders zijn dan wanneer we uitgegroeid zijn. Eenmaal uitgegroeid kan iedereen met elkaar samen vastgelegd worden.

Voor kinderen is het handig als de leeftijd niet meer dan 3 a 4 jaar verschilt. Daarnaast is het handig als je kind rustig kan zitten en goed aanwijzingen kan opvolgen (kin iets naar voren, schouders naar achter enz.). Zo krijg je een nog mooier dubbelportret!

Shirts

In mijn studio heb ik zwarte shirts liggen, in de maten 92 t/m 176. Zelf iets meenemen is dus niet nodig!

Prijs en tijdsduur

De prijs voor 1 dubbelportret en 2 individuele portretten is €50. De shoot zelf is heel kort: in 10 minuten moet het gepiept zijn. Je krijgt de foto’s (zowel in kleur als zwart-wit) binnen een week na de shoot via wetransfer in hoge resolutie, digitaal toegestuurd.