Dubbelportret

vanaf €50 | 10 min. fotoshoot | 1 dubbelportret + 2 individuele portretten

Kunstwerkje

Een dubbelportret of ook wel ‘2 in 1 portret’ genoemd is een kunstwerk waar je naar kan blijven kijken. Wat hebben de personen hetzelfde en waarin zie je verschil? Fantastisch om te zien, nog leuker om te maken! Heb jij twee kinderen die je heel graag samen in één portret wilt laten vastleggen? Of wil je zelf graag samen met je broer/zus vereeuwigd worden? Yes! Lees dan verder!

Mogelijkheden

Om een goed dubbelportret te kunnen maken, is het handig als de twee individuen niet te veel leeftijdsverschil hebben. Een volwassene en een kind kunnen helaas niet samen, omdat de verhoudingen binnen het gezicht op jonge leeftijd nog heel anders zijn dan wanneer we uitgegroeid zijn. Eenmaal uitgegroeid kan iedereen met elkaar samen vastgelegd worden.

Voor kinderen is het handig als de leeftijd niet meer dan 3 a 4 jaar verschilt. Daarnaast is het handig als je kind rustig kan zitten en goed aanwijzingen kan opvolgen (kin iets naar voren, schouders naar achter enz.). Zo krijg je een nog mooier dubbelportret. Dat betekent dat ik geen dubbelportretten van kinderen onder de 4 jaar maak. Ik kan dan helaas niet de kwaliteit leveren die ik graag zou willen.

Shirts

In mijn studio heb ik zwarte shirts liggen, in alle maten. Voor zowel kinderen, pubers, man en vrouw. Alles. Zelf iets meenemen is dus niet nodig!

Prijs en tijdsduur

De prijs voor 1 dubbelportret en 2 individuele portretten is op woensdag/donderdag €50, op zaterdag/zondag komt er een weekendtoeslag overheen en kost het €60. De shoot zelf is heel kort: in 10 minuten moet het gepiept zijn. Je krijgt de foto’s (zowel in kleur als zwart-wit) binnen een week na de shoot via wetransfer in hoge resolutie, digitaal toegestuurd.

3 kinderen, wat nu?

Heb jij drie spruiten die je in verschillende dubbelportretten wilt laten vastleggen? Of wil je zelf graag met je ouders of broers/zussen in een dubbelportret verwerkt worden? Dat kan! Voor €75 (wo/do) of €90 (za/zo) maak ik drie verschillende dubbelportretten en krijg je ook drie individuele portretten erbij. Zowel in kleur als zwart-wit, worden de foto’s binnen een week na de shoot via wetransfer in hoge resolutie, digitaal toegestuurd. Hoe werkt dit? Laten we de personen een naam geven: Piet, Leen en Suus.

  • Dubbelportret 1: Piet en Leen
  • Dubbelportret 2: Leen en Suus
  • Dubbelportret 3: Suus en Piet

Zo zie je: zo gepiept. Net als bij twee personen duurt de shoot niet lang: met 10 tot maximaal 15 minuten zijn we zeker wel klaar.

Enthousiast

Ben jij net zo enthousiast als ik over dit mooie kunstwerkje? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een WhatsApp bericht op 0640973062.