Dubbelportret

Kunstwerkje

Een dubbelportret of ook wel ‘2 in 1 portret’ genoemd is een kunstwerk waar je naar kan blijven kijken. Wat hebben de personen hetzelfde en waarin zie je verschil? Fantastisch om te zien, nog leuker om te maken! Heb jij twee kinderen (vanaf 5 jaar) die je heel graag samen in één portret wilt laten vastleggen? Of wil je zelf graag samen met je broer/zus vereeuwigd worden of je vader/moeder? Yes! Lees dan verder.

Mogelijkheden

Om een goed dubbelportret te kunnen maken, is het handig als de twee individuen niet te veel leeftijdsverschil hebben. Een volwassene en een kind kunnen helaas niet samen, omdat de verhoudingen binnen het gezicht op jonge leeftijd nog heel anders zijn dan wanneer we uitgegroeid zijn. Eenmaal uitgegroeid kan iedereen met elkaar samen vastgelegd worden.

Voor kinderen is het handig als de leeftijd niet meer dan 3 a 4 jaar verschilt. Daarnaast is het belangrijk dat je kind rustig kan zitten en goed aanwijzingen kan opvolgen (kin iets naar voren, schouders naar achter enz.). Zo krijg je een nog mooier dubbelportret. Dat betekent dat ik geen dubbelportretten van kinderen onder de 5 jaar maak. Ik kan dan helaas niet de kwaliteit leveren die ik graag zou willen.

Shirts

In mijn studio heb ik zwarte shirts liggen, in alle maten. Voor zowel kinderen, pubers, man en vrouw. Alles. Heb je zelf een effen zwart T-shirt met een ronde hals, trek hem dan aan als je mijn kant op komt. Het scheelt je een omkleedpartij in mijn studio.

Tijdsduur

De shoot zelf is kort: in 10 minuten moet het gepiept zijn.

Wat ontvang je?

Je ontvangt binnen een week na de shoot het dubbelportret en van iedere persoon één individueel portret, in kleur en in zwart-wit, digitaal in hoge resolutie via wetranfer toegestuurd. Ben je met 2 personen, dan ontvang je dus 1 dubbelportret en 2 individuele portretten. Kom je met 3 personen langs, dan ontvang je 3 dubbelportretten en 3 individuele portretten. De onbewerkte foto’s stuur ik je ook gratis via dezelfde digitale weg toe. Misschien kan je er nog wat mee en anders is het wellicht leuk om er even doorheen te bladeren.

Prijs

Ga voor de actuele prijs naar mijn pagina met tarieven.

3 personen, wat nu?

Heb jij drie kinderen die je in verschillende dubbelportretten wilt laten vastleggen? Of wil je zelf graag met je ouders of broers/zussen in een dubbelportret verwerkt worden? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder zie je hoe dit werkt bij Piet, Leen en Suus.

  • Dubbelportret 1: Piet en Leen
  • Dubbelportret 2: Leen en Suus
  • Dubbelportret 3: Suus en Piet

Zo zie je: zo gepiept. Net als bij twee personen duurt de shoot niet lang: met 10 tot maximaal 15 minuten zijn we zeker wel klaar.

Enthousiast

Ben jij net zo enthousiast als ik over dit mooie kunstwerkje? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een WhatsApp bericht op 0640973062.