Portretten

Jong en oud

Portretten zijn er voor iedereen. Jong, oud, puur of zakelijk, artistiek of gewoon een mooi plaatje. Het kan bij mij allemaal. In mijn studio of op een mooie locatie in het bos, op de hei of op het strand. Alles is mogelijk. Afhankelijk van het aantal personen maak ik tussen de 30 en 60 minuten fotografietijd voor je/jullie vrij. Daarin kan je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om vast te laten leggen. Veel foto’s van individuen of juist liever wat meer samen. Wat meer close-ups of liever ook wat meer omgeving erbij. Geef het maar aan: voor of tijdens de fotoshoot.

Zakelijke portretten

Heb je foto’s nodig voor je cv of social media, dan kan ik ze voor je maken. Neem verschillende kledingsets mee die bij jou of de uitstraling die je wilt genereren, passen. Met een witte, zwarte, olijf, tabak, smokey of cement achtergrond leggen we je serieus, stoer of juist lachend vast.

Denk bij het fotograferen op locatie even aan de bijkomende reiskosten: €0,40 p.km. vanaf Veldbeemdgras 34 in Zwolle.

Prijs | Tijd | Bewerkte foto’s

Kijk onderaan deze pagina voor de prijzen per hoeveelheid personen, hoeveel tijd ik voor je vrij maak en hoeveel bewerkte foto’s je ontvangt. Je ontvangt na de fotoshoot het aantal bewerkte foto’s zoals hieronder aangegeven via wetransfer per mail toegestuurd. Naast de bewerkte exemplaren, krijg je ook alle onbewerkte foto’s. Mocht je er zelf nog handig mee zijn, dan kan je er wat mee doen. Ben je er niet handig mee? Ach, er zitten misschien ook zo wel hele leuke plaatjes tussen! Bij het versturen van de foto’s, krijg je gelijk een mail met de factuur. Liever contant betalen? Geen probleem. Neem je het geld dan mee tijdens de shoot? Wel zo handig.

Contact

Heb je zin gekregen in een leuke, gezellige en ontspannen fotoshoot? Neem dan contact met me op via info@sannefotografie.nl of stuur me een berichtje via Whatsapp op 0640973062. Ik zie je graag!

Personen Prijs (2022) Bewerkte foto’s Tijdsduur
1 € 90 10 30 min.
2 € 115 15 45 min.
3 € 125 20 45 min.
4 € 135 20 60 min.
5 € 145 25 60 min.
6+ € 160 25 60 min.

Beweeg de tabel van rechts naar links voor meer info.

Zakelijke portretten actie

Heb jij voor jouw CV, LinkedIn of voor een ander zakelijk doel een goed portret van jezelf nodig? Maak dan gebruik van mijn speciale zakelijke portretten actie.

Datum beperkte mogelijkheden, vraag het me gerust
Tijd mail mij voor een tijd (in de ochtend)
Tijdsduur shoot 10 minuten
Totaal prijs €40
Wat krijg je? 4 bewerkte foto’s + alle onbewerkte foto’s

Werkwijze

  1. Je meldt jezelf aan via info@sannefotografie.nl en krijgt van mij als antwoord een datum en tijd voorstel.
  2. Je geeft aan van welke 2 achtergronden je graag gebruik zou willen maken. (Keuze uit: olijf, tabak, smokey, zwart, wit, grijs)
  3. We fotograferen Corona-proof (geen handen schudden, 1,5 meter afstand)
  4. Je komt alleen (zonder partner of kinderen).
  5. Na de shoot stuur ik je dezelfde dag alle onbewerkte foto’s toe via het bij mij bekende mailadres. Ook de factuur van €40 komt dan gelijk mee.
  6. Je stuurt na het bekijken van de foto’s mij 4 nummers toe van de foto’s die je graag bewerkt zou willen hebben.
  7. Binnen een week na het krijgen van de nummers van jouw 4 favorieten, stuur ik deze foto’s bewerkt en al naar je terug.

Achtergrond keuze

Zwarte achtergrond

Grijze achtergrond

Witte achtergrond

Olijf achtergrond

Tabak achtergrond

Smokey achtergrond