Portretten

Jong en oud

Portretten zijn er voor iedereen. Jong, oud, puur of zakelijk, artistiek of gewoon een mooi plaatje. Het kan bij mij allemaal. In mijn studio of op een mooie locatie in het bos, op de hei of op het strand. Alles is mogelijk. Afhankelijk van het aantal personen maak ik tussen de 30 en 60 minuten fotografietijd voor je/jullie vrij. Daarin kan je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om vast te laten leggen. Veel foto’s van individuen of juist liever wat meer samen. Wat meer close-ups of liever ook wat meer omgeving erbij. Geef het maar aan: voor of tijdens de fotoshoot.

Zakelijke portretten

Heb je foto’s nodig voor je cv of social media, dan kan ik ze voor je maken. Neem verschillende kledingsets mee die bij jou of de uitstraling die je wilt genereren, passen. Met een witte, zwarte, olijf, tabak, smokey of cement achtergrond leggen we je serieus, stoer of juist lachend vast.

Denk bij het fotograferen op locatie even aan de bijkomende reiskosten: €0,25 p.km vanaf Veldbeemdgras 34 in Zwolle.

Prijs | Tijd | Bewerkte foto’s

Kijk voor de actuele prijs, hoeveel tijd ik voor je vrij maak en hoeveel bewerkte foto’s je ontvangt op mijn pagina met tarieven. Je krijgt binnen een week na de fotoshoot de bewerkte foto’s via wetransfer per mail toegestuurd. Naast de bewerkte exemplaren, krijg je ook alle onbewerkte foto’s. Mocht je er zelf nog handig mee zijn, dan kan je er wat mee doen. Ben je er niet handig mee? Ach, er zitten misschien ook zo wel hele leuke plaatjes tussen! Bij het versturen van de foto’s, krijg je gelijk een mail met het betaalverzoek. Contant betalen mag uiteraard ook.

Contact

Zin gekregen om even in de spotlights te komen staan? Yes! Neem contact met me op via info@sannefotografie.nl of stuur me een berichtje via WhatsApp op 0640973062. Ik zie je graag!