Cakesmash

vanaf €125 | 45 minuten | 15 bewerkte foto’s | in mijn studio

Een feestje

De allereerste keer een taart voor je neus gezet krijgen, wat gaat jouw kleintje ermee doen? Tijdens een cakesmash leggen we het voor altijd vast! Met vlaggetjes en ballonnen, of wat meer natuurlijk en sober, een cakesmash komt in vele vormen. Het is fantastisch om te zien en nog leuker om te mogen fotograferen. Ik zet heel graag jouw kleine meid of ventje op de kiek tijdens dit speciale moment.

Uitgebreid

De cakesmash bestaat uit twee delen. Het eerste deel is even zonder taart. Je kleintje mag wennen aan de studio, aan al die flitsen en het onbekende mens achter die lens. We zetten hem/haar op de juiste plek, met de kartonnen één erbij, de houten plankjes zonder taart, tussen de versiering. Eventueel kan dit ook met andere kleding gedaan worden of eerst even in een kratje zittend. Als we denken dat meneertje of mevrouwtje er klaar voor is, pakken we de taart erbij! En dan… laten we jouw zoon of dochter lekker aanmodderen. Vies worden hoort erbij! Op de taart timmeren, met je neus erin, een voet er misschien bij, het kan allemaal. Dat leggen we heerlijk haarfijn vast. Als we zien dat jouw spruit er genoeg van heeft, halen we de taart weg, vissen we hem/haar er tussen uit, verkleden, poetsen en opruimen maar. 45 minuten vliegen voorbij!

Afronding

Terwijl jij je kind poetst, poets ik mijn studio alvast een beetje schoon. Als iedereen weer enigszins opgelapt is, zwaai ik jullie uit. Binnen een week na de shoot stuur ik je de 15 bewerkte foto’s + alle onbewerkte foto’s die ik gemaakt heb via wetransfer toe. Bij het versturen van de foto’s, mail ik ook de factuur mee. Zo hoef je je tijdens de shoot geen zorgen over de betaling te maken, dat komt allemaal goed.

Wel en niet inbegrepen

Inbegrepen:

  • Thematische decoratie (kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden)
  • Wastobbe

Niet inbegrepen:

  • De taart: deze dien je zelf mee te nemen.
  • Versiering op de taart.
  • Kleding voor je kind.

Wastobbe

Sinds juni 2022 is er ook de mogelijkheid om je kleintje na het smashen van de taart, te laten poedelen in de wastobbe. Terwijl jij je kind schoonpoetst, poets ik mijn studio weer schoon. Als we allebei klaar zijn, pakken we de tobbe erbij, doen er aangenaam warm water in, paar attributen erbij, kind erin en spetteren maar! Zo eindigen we niet alleen met nog een paar hartstikke leuke foto’s, maar ook met een schoon kind en een schone studio! Wat willen we allebei nog meer?!

Enthousiast

Word jij nu net zo enthousiast van dit hele verhaal als ik? Yes! Maak een afspraak en kom met jouw kleine wonder (en de taart) langs! Ik heb er reuze veel zin in. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een Whatsapp bericht op 0640973062. Ik hoop van je te horen!

Cakesmash thema’s

Bloemen

Natuur

Feestelijk blauw

Feestelijk roze

Lavendel

Jungle

Bohemian

In mijn studio heb ik een Bohemian meisjes outfit die het model uiteraard aan mag tijdens de shoot.

Kokos

Regenboog

Zwart-roze

Sprookje

Meer mogelijk? Natuurlijk!

Thema’s mogen ook naar hartenlust met elkaar gecombineerd worden. Alles wat je op de foto’s bij de thema’s ziet, heb ik in huis. Wil je graag jungle combineren met feestelijk blauw? Geen probleem. Of heb je eigen knuffels of andere attributen die je er graag bij op zou willen: neem maar mee! Vraag me gerust naar de mogelijkheden. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een WhatsApp bericht op 0640973062.