Cakesmash

Een feestje

De allereerste keer een taart voor je neus gezet krijgen, wat gaat jouw kleintje ermee doen? Tijdens een cakesmash leggen we het voor altijd vast! Met vlaggetjes en ballonnen, of wat meer natuurlijk en sober, een cakesmash komt in vele vormen. Het is fantastisch om te zien en nog leuker om te mogen fotograferen. Ik zet heel graag jouw kleine meid of ventje op de kiek tijdens dit speciale moment. Lees hieronder verder hoe de cakesmash is opgebouwd.

Deel 1

De cakesmash bestaat uit drie delen. Het eerste deel is zonder taart. Je kleintje mag wennen aan de studio, aan al die flitsen en het onbekende mens achter die lens. We zetten hem/haar op de juiste plek, met de kartonnen één erbij, de houten plankjes zonder taart, tussen de versiering. Eventueel kan dit ook met andere kleding gedaan worden of eerst even in een kratje zittend.

Deel 2

Als we denken dat meneertje of mevrouwtje er klaar voor is, pakken we de taart erbij! En dan… laten we jouw zoon of dochter lekker aanmodderen. Vies worden hoort erbij! Op de taart timmeren, met een neus erin, een voet er misschien bij of juist voorzichtig hapje voor hapje met een vinger naar de mond brengen: het kan allemaal. Dat leggen we heerlijk haarfijn vast. Als we zien dat jouw spruit er genoeg van heeft, halen we de taart weg en vissen we de kleine ertussen uit.

Deel 3

Terwijl jij je kind schoonpoetst en uitkleedt, haal ik een doekje door mijn studio en verbouw de boel een beetje om plaats te maken voor de wastobbe. Een teiltje aangenaam warm water in de wastobbe en klaar zijn we. Jouw zoon/dochter mag nog even lekker poedelen in de tobbe. Ook daar maken we uiteraard weer een stel mooie foto’s van. Als we van dit tafereel genoeg mooie plaatjes hebben, droog jij je kind weer af en haal ik de tobbe en decoratie weg om de boel droog te kunnen deppen. Zo eindigen we met een schoon, droog en waarschijnlijk moe kind.

Afronding

Binnen een week na de shoot stuur ik je de 15 bewerkte foto’s + alle onbewerkte foto’s die ik gemaakt heb via wetransfer toe. Bij het versturen van de foto’s, mail ik ook een betaalverzoek mee. Zo hoef je je tijdens de shoot geen zorgen over de betaling te maken, dat komt allemaal goed.

Wel en niet inbegrepen

Inbegrepen:

  • Thematische decoratie (kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden)
  • Wastobbe

Niet inbegrepen:

  • De taart: deze dien je zelf mee te nemen.
  • Versiering op de taart.
  • Kleding voor je kind.

Enthousiast

Word jij nu net zo enthousiast van dit hele verhaal als ik? Yes! Maak een afspraak en kom met jouw kleine wonder (en de taart) langs! Ik heb er reuze veel zin in. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een Whatsapp bericht op 0640973062. Ik hoop van je te horen!

Cakesmash thema’s

Combineren van (elementen van) thema’s is mogelijk.

Bloemen

Natuur

Feestelijk blauw

Feestelijk roze

Lavendel

Jungle

Bohemian

In mijn studio heb ik een Bohemian meisjes outfit die het model uiteraard aan mag tijdens de shoot.

Kokos

Regenboog

Zwart-roze

Sprookje

Bos

Meer mogelijk? Natuurlijk!

Thema’s mogen ook naar hartenlust met elkaar gecombineerd worden. Alles wat je op de foto’s bij de thema’s ziet, heb ik in huis. Wil je graag jungle combineren met feestelijk blauw? Geen probleem. Of heb je eigen knuffels of andere attributen die je er graag bij op zou willen: neem maar mee! Vraag me gerust naar de mogelijkheden. Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur me een WhatsApp bericht op 0640973062.