Newborn

Newborn

Een Newborn baby is tussen de 2 en 6 weken oud. De shoot kan zowel bij jou thuis gedaan worden, als bij mij in de studio. Voel je niet bezwaard om tussendoor te voeden, te troosten of met je spruitje te knuffelen. We trekken de gehele trukendoos open om jullie wonder er zo mooi en ontspannen mogelijk op te krijgen.

Aanmelden

Zodra jij de kriebels krijgt om een Newbornshoot te doen, neem dan contact met me op! Nog maar net zwanger, bijna op knappen of zojuist bevallen? Hoe eerder je me benadert, des te groter de kans dat we de shoot kunnen doen. Een Newbornshoot mag altijd kosteloos afgezegd of verplaatst worden, wanneer jij of je kindje er tegen de tijd van de afspraak (nog) niet klaar voor zijn.

Tijdens de fotoshoot

Heb je zelf ideetjes of speciale wensen, laat het me voor of tijdens de fotoshoot weten! Ik denk dan met je mee en kijk naar de mogelijkheden. Nieuwe ideeën probeer ik ook graag uit!

Het is belangrijk dat we het voor jullie kind zo aangenaam mogelijk maken. Denk daarbij aan het volgende:

  1. De meest ruime kamer, warmen jullie vast een beetje voor (zorg voor ongeveer een graad of 23). Is er ook een stopcontact? Ik neem mijn flitsers mee.
  2. Kleed jullie hummeltje vast uit, op de luier na, op het moment dat je hem gaat voeden.
  3. Houd hem of haar dan warm met een dekentje.
  4. Zorg dat de kleine zijn buik goed vol gedronken heeft.
  5. Eenmaal in slaap: maak zijn billetjes niet meer schoon met een nat (en dus koud!) doekje, daar worden ze vaak van wakker…

In de studio of thuis

Aan beide mogelijkheden zitten voor- en nadelen. In onderstaande tabel heb ik geprobeerd dit een beetje inzichtelijk te maken.

Voordeel thuis Nadeel thuis Voordeel studio Nadeel studio
Lekker je eigen stekkie, je hoeft nergens heen. Je huis staat even op z’n kop, regelmatig verbouwen we wat om ruimte te maken. Alles is aanwezig: meerdere achtergronden, juiste materialen, meer mogelijkheden om ouder (s) + kind erop te zetten. Je moet ervoor je eigen huis uit, met je kleine ukje. Meestal is de bevalling nog niet heel erg lang geleden, dan is het wel even een drempel om ergens naar toe te gaan.
Natuurlijke foto’s mogelijk: voor het raam, bij de commode, in de wieg, in de woonkamer op de arm enz. Minder tijd om foto’s te maken, omdat ik nog de boel naar binnen moet sjouwen, opzetten en klaarmaken. Meestal ben ik daar wel een kwartier mee bezig. Meer tijd om foto’s te kunnen maken, omdat alles al klaar staat. Geen natuurlijke omgeving: geen wiegje of slaapkamer om erbij in de plaatjes te verwerken.

Na de fotoshoot

Na een uur bekijken we of we de foto’s hebben gemaakt die jullie graag wilden of die ik voor jullie op het oog had. Zo niet, dan gaan we nog even door (mits de kleine dat ook nog fijn vindt natuurlijk) en anders breien we er een eind aan. Na de boel weer ingepakt te hebben in mijn bus, ga ik weer richting mijn eigen huis. Daar zet ik de foto’s over op mijn computer en bewerk de mooiste 25. Vervolgens stuur ik binnen een week de foto’s via wetransfer naar het door jullie opgegeven mailadres. Je krijgt dan niet alleen de 25 bewerkte, maar ook alle onbewerkte foto’s (mocht je er nog wat mee willen). Het betaalverzoek stuur ik dan gelijk naar hetzelfde mailadres toe.

Reiskosten

Een laatste puntje van aandacht: denk even aan de bijkomende reiskosten, €0,25 p.km vanaf Veldbeemdgras 34.

Contact

Ik kijk er naar uit om jullie wonder vast te mogen leggen! Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0640973062.

Prijs

Ga voor de actuele prijs naar de pagina tarieven.