Newborn

€145 | 1,5 – 2 uur fotograferen | 25 bewerkte foto’s | aan huis

Newborn

Een Newborn baby is tussen de 3 en 6 weken oud. Ik kom ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur bij jullie thuis. In die tijd gaat het ons vast en zeker lukken om op een ontspannen manier jullie kleintje te fotograferen: wakker, slapend, kalm en brullend (ach dat laatste is ook zoals het is toch?! ;)). Voel je niet bezwaard om tussendoor te voeden, te troosten of met je kleintje te knuffelen. We trekken de gehele trukendoos open om jullie spruit er zo mooi en ontspannen mogelijk op te krijgen.

Aanmelden

Bijna uitgerekend of al bevallen: aanmelden kan altijd. Ik duik bij een aanmelding in mijn agenda en doe hard mijn best om ergens een gaatje te vinden om langs te komen. Met een leeftijd tussen de 3 en 6 weken moet dat vast en zeker lukken!

Tijdens de fotoshoot

Heb je zelf ideetjes of speciale wensen, laat het me voor of tijdens de fotoshoot weten! Ik denk dan met je mee en kijk naar de mogelijkheden. Nieuwe ideetjes probeer ik ook graag uit!

Het is belangrijk dat we het voor jullie kind zo aangenaam mogelijk maken. Denk daarbij aan het volgende:

  1. De meest ruime kamer, warmen jullie vast een beetje voor (zorg voor ongeveer een graad of 23). Is er ook een stopcontact? Ik neem mijn flitsers mee.
  2. Kleed jullie hummeltje vast uit, op de luier na, op het moment dat je hem gaat voeden.
  3. Houd hem of haar dan warm met een dekentje.
  4. Zorg dat de kleine zijn buik goed vol gedronken heeft.
  5. Eenmaal in slaap: maak zijn billetjes niet meer schoon met een nat (en dus koud!) doekje, daar worden ze vaak van wakker…

Na de fotoshoot

Na anderhalf uur bekijken we of we de foto’s hebben gemaakt die jullie graag wilden of die ik voor jullie op het oog had. Zo niet, dan gaan we nog even door (mits de kleine spruit dat ook nog fijn vindt natuurlijk) en anders breien we er een eind aan. Na de boel weer ingepakt te hebben in de auto, ga ik weer richting mijn eigen huis. Daar zet ik de foto’s over op mijn computer en bewerk de mooiste 25. Vervolgens stuur ik binnen een week de foto’s via wetransfer naar het door jullie opgegeven mailadres. Je krijgt dan niet alleen de 25 bewerkte, maar ook alle onbewerkte foto’s (mocht je er nog wat mee willen). De factuur stuur ik dan gelijk naar hetzelfde mailadres toe.

Reiskosten

Een laatste puntje van aandacht: denk even aan de bijkomende reiskosten, €0,40 p.km. vanaf Veldbeemdgras 34. Kom je ook niet voor verrassingen te staan.

Contact

Ik kijk er naar uit om jullie wonder vast te mogen leggen! Mail naar info@sannefotografie.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 0640973062. Hopelijk tot snel!